tisdag 10 maj 2011

Lust-lista!

Många gånger har vi att-göra-listor på jobbet och hemma. Ofta består de också av en massa måsten och borden som vi ska beta av eller komma ihåg. Visserligen är det också ofta en skön känsla när vi kan bocka av några punkter på listan. Men tyvärr så fylls den ganska snabbt på igen.

Som motvikt till detta - hur skulle det vara om du hade en lust-lista också? En lista där du skriver ner allt du vill göra av lust, glädje eller nyfikenhet innan livet tar slut. Saker vi drömmer om eller vill få gjorda någon gång i livet. Det kan vara allt från härliga äventyr, till människor vi vill möta, saker vi vill lära oss eller kanske sådant vi vill reda ut eller få avslutat.

Ge dig sedan tiden att beta av listan i den takt som passar dig bäst och när det är möjligt att genomföra det du skrivit upp. En del saker kanske kan bockas av ganska snabbt och en del kanske det tar tio år att bocka av. Låt det vara så. Men njut varje gång ohejdat av din upplevelse och av att få bocka av en punkt på lust-listan när du väl genomfört den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Samla på glädjehögen !!
Ska genast skriva på lust-listan och reflektera över vad som ger mig energi och lycka !
solgia hälsningar J

www.livskraftcoaching.se sa...

Härligt! Lycka till med din lista!
Ha det gott! Marie