fredag 27 november 2009

Ohämmat dagdrömmeri!




Hur skulle ditt liv vara om alla dina önskningar slog in? Hur skulle det vara om du hade det liv som du önskar?

Tillåt dig att helt ohämmat drömmat och fantisera om hur ditt liv skulle vara om det vara precis så som du vill. Allt är möjligt och realiserbart med en gång.Det finns inga begränsningar, varken ekonomiskt eller tidsmässigt,förutom din egen föreställnigingsförmåga.

Detta kan tyckas vara en enkel övning, men det är just i föreställnigsförmågan våra hinder dyker upp. Det är lätt att hamna i problem eller skäl till varför det inte skulle kunna vara så. Dessa begräsningar handlar om en förkrympt självbild.Vi gör våra val efter en gammal och felaktig självbild. Vårt eget agerande gör gamla sanningar till verklighet.

Men tänk om du är mer än vad du någonsin kan ana!Föreställ dig för en stund hur du skulle agera om du visst att du var det. Är det något i ditt nuvarande agerande som skulle bli annorlunda då? Om du ändå kommer tillbaka till ett problem eller till slutsatsen om att det du vill är omöjligt att realisera, kan du ställa dig själv frågan: Hur skulle jag göra om det vore möjligt?

Så ägna dig åt ohämmat dagdrömmeri så ofta du kan. Tänk att din dröm redan är förverkligad.Du behöver inte räkna ut hur det har gått till, inga begränsningar kan styra dina fantasier. Du behöver inte förverkliga dina idéer om du inte vill och det går bra att ångra sig redan i morgon.

Inga kommentarer: