fredag 5 mars 2010

Dröm dina drömmar






Allt börjar med en tanke. Som ett frö till något som växer och utvecklas till något livskraftigt. Så allt vi vill ska bli verkligt för oss behöver vi börja med att skapa i tanken och drömmarnas värld.

För att drömmarna verkligen ska bli verkliga kan vi behöva ta drömmarna på allvar som vilket projekt som helt och sätta det i system att drömma regelbundet. Här kommer några tips om hur du kan drömma dig till din önskade framtid:

*Skapa utrymme för dina drömmar. Det vi ger tid till blir vi bra på och det vi fokuserar på växer. Avsätt tid för reflektion och formulering av dina inspirerande målbilder. De attraherar som magneter och ger dig en riktning för dina vardagsval.

*Se till att dina drömmar är ekologiska. Se till att drömmarna är hållbara och att de när de är uppfyllda stämmer överens med dina värderingar och med andra saker som du uppskattar, prioriterar och vill ha i ditt liv.

* Äg dina drömmarna själv. Runt omkring oss finns det intryck, människor och flådiga idylliska bilder som försöker påverka oss om vad våra drömmar ska eller borde vara. Se till att du själv äger dina drömmar. Att de är dina och står för dina innersta önskningar.

Inga kommentarer: